Valldoreix Decideix aposta per un casal de joves autogestionat


  • Comparteix:

Alguns dels membres de la coalició de Valldoreix Decideix

Alguns dels membres de la coalició de Valldoreix Decideix

Valldoreix Decideix, coaliació d'esquerres formada per Veïns i Veïnes Progressistes, ICV, ERC, MES i Procés Constituent, aposta per la creació d'un casal de joves autogestionat al territori. El presidenciable de la candidatura, Noël Climent, ha vinculat aquest projecte al de la nova centralitat de Valldoreix, amb l'objectiu de garantir l'oci dels joves sense que s'hagin de desplaçar.

De la mateixa manera que el Casal d'Avis de Valldoreix, la coalició d'esquerres també vol implantar un casal de joves que sigui autogestionat pels seus membres, com ha explicat el presidenciable a l'EMD Noël Climent.

Noël Climent

Ens agradaria que l'oci dels joves fos al poble. Apostem per un casal de joves autogestionat, com el model del Casal d'Avis.


Valldoreix Decideix ha ofert aquest divendres la 'Festa Jove', amb la qual la coalició ha presentat les seves propostes de joventut per al territori. L'acte de campanya ha comptat amb activitats infantils, un sopar i els concerts de Josep Maria Cantimplora i Dröpools.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.