CiU defensa un programa 'factible i assumible econòmicament'


  • Comparteix:

Mercè Conesa ha regalat el seu programa electoral als vianants

Mercè Conesa ha regalat el seu programa electoral als vianants

CiU proposa un programa electoral 'factible i assumible econòmicament'. Així ho ha defensat aquest dissabte l'alcaldable de la federació nacionalista, Mercè Conesa, que ha destacat que es tracta d'un programa molt extens, inclusiu i que ofereix una idea de ciutat completa com a continuïtat i consolidació de la feina feta fins ara per l'equip de govern.

El programa de CiU, diu Conesa, manté aquesta triple estratègia basada en la fortalesa econòmica de la ciutat, l'acció social i la qualitat urbana. Segons l'alcaldable de CiU, defensa un model de ciutat 'únic i diferent' en un programa electoral que és 'absolutament assolible'.

Mercè Conesa

Pensem que si la ciutat té aquesta tendència a evolucionar favorablement els objectius que proposem són absolutament assolibles i per tant la inversió seria també assolible.


Segons Conesa, el seu equip de govern ha complert amb el 90% del programa per a l'anterior mandat, ja que les propostes que no s'han pogut abordar han estat principalment com a conseqüència de la crisi i el canvi de prioritats.

CiU ha tret aquest dissabte al carrer el seu programa electoral, que ha editat en format diari i ofereix també els perfils dels diversos membres de la llista electoral i de l'alcaldable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.