ERC-MES recull les demandes de les AMPA en el seu programa


  • Comparteix:

Mireia Ingla, acompanyada de Carme Roca

Mireia Ingla, acompanyada de Carme Roca

ERC-MES s'ha fet seves les demandes de la Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat i aposta, entre d'altres, per impulsar la zonificació dinàmica. El programa electoral de la coalició en matèria d'educació inclou una trentena de mesures com la tarifació social en els preus de les escoles municipals, ampliar l'import de les beques menjador al 100% i la creació d'una borsa de monitors de reforç gratuïts.

ERC-MES ha presentat aquest dilluns les seves propostes en matèria d'educació. La coalició proposa obrir les escoles als barris per utilitzar les instal·lacions esportives i les aules d'estudi, estudiar la possibilitat d'oferir comatrícules a les escoles bressol en funció dels horaris utilitzats, crear ajuts per a despeses relacionades amb l'escolarització i reforçar el nombre de persones vetlladores a les escoles amb unitats de suport d'educació especial (USEE). ERC-MES també es compromet a procurar una oferta pública de cicles formatius adequada al teixit empresarial local, fomentar els programes d'educació d'adults, potenciar l'escola de pares i mares, i l'esport escolar no competitiu a secundària.

La número 7 de la llista d'ERC-MES, Carme Roca, ha explicat que la coalició ha incorporat en el seu programa la gran majoria de demandes de la Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat, de la qual fins fa poc era presidenta.

Carme Roca

El programa d'educació d'ERC-MES recull aquelles demandes que s'han fet històricament a l'Ajuntament i no han tingut resposta. S'ha enfocat molt als temes socials.


ERC-MES s'ha compromés a defensar davant la Generalitat projectes com el trasllat de l'institut Leonardo da Vinci, convertir la futura escola d'educació especial en un centre proveïdor de recursos, la implantació d'un centre d'educació viva, reduir els temps d'espera de mestres substituts i impulsar un institut-escola.

l'alcaldable d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha assegurat que en cas de governar l'àmbit d'ensenyament serà una de les prioritats de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.