VOX-FiV proposa eliminar la zona blava


  • Comparteix:

Un aparcament de zona blava

Un aparcament de zona blava

VOX-FiV proposa eliminar la zona blava abans d'acabar el proper mandat. Per fer-ho possible, la coalició proposa una eliminació progressiva amb bonificacions a famílies nombroses, monoparentals, amb persones amb discapacitat i en una situació econòmica difícil.

Les propostes en matèria de mobilitat i urbanisme també inclouen la redacció d'un nou Pla de Mobilitat amb menys cost, el redisseny de les línies d'autobusos per millorar la connexió i finalitzar la urbanització de tots els districtes amb una reducció de les contribucions especials. VOX-FiV vol que l'Ajuntament assumeixi més del 50% d'aquesta urbanització.

A més, la coalició proposa l'eliminació de la zona blava durant el mandat. L'alcaldable de VOX-FiV, Ignacio Garriga, ha explicat que la supressió de la zona blava serà progressiva per evitar l'impacte en la recaptació. La coalició vol començar a aplicar-la amb bonificacions i després per zones.

Ignacio Garriga

Primer bonificarem les famílies nombroses, monoparentals, amb persones amb discapacitat o que tinguin dificultats econòmiques. Després anirem reduint la zona blava per barris.


VOX-FiV també demana entrar al consistori per 'reduir la força dels tebis i mentiders del PP, acabar amb la tirania de CiU i retornar a l'anècdota les forces d'esquerres populistes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.