ERC-MES vol potenciar el paper dels empresaris contra l'exclusió social


  • Comparteix:

Maria Vidal, Ferran Villaseñor, Mireia Ingla i Èric Gómez

Maria Vidal, Ferran Villaseñor, Mireia Ingla i Èric Gómez

ERC-MES considera que els empresaris són un agent 'molt important' a l'hora de lluitar contra l'exclusió social i proposa destinar una part de l'IBI industrial a 'projectes que vetllin per les necessitats dels més desafavorits'. La coalició vol reforçar el vincle amb aquest sector amb la creació d'una finestreta única d'atenció a l'empresari per facilitar gestions i agilitzar l'atorgament de llicències.

El número 2 de la llista dels independentistes, Ferran Villaseñor, ha explicat a Cugat.cat que aquestes propostes responen a la voluntat de 'definir com ha de ser el Sant Cugat dels propers anys' i que, per tant, han de planificar el creixement econòmic i l'ocupació. Villaseñor també ha subratllat la importància de consolidar una fiscalitat social en les empreses que tenen el concepte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en les seves arrels.

Ferran Villaseñor

L'objectiu és definir com ha de ser el Sant Cugat dels propers anys. Creiem que no podem deixar sense planificar el creixement econòmic i que hi ha d'haver una fiscalitat social.


La coalició es compromet a impulsar ajudes a la contractació privada, sobretot entre els grups més vulnerables i aquells que tinguin dificultats per accedir al mercat laboral. En aquest sentit, ERC-MES vol reforçar el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) per vetllar més per la formació i la inserció de les persones desocupades.

La formació també aposta per promoure els projectes d'emprenedoria de gent jove amb la creació d'un viver industrial públic que garanteixi espais en naus industrial per poder dur a terme aquestes idees. A més, proposa establir convenis amb entitats financeres per atorgar microcrèdits i serveis de mentors als emprenedors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.