El Punt Avui Televisió emet l'especial eleccions de Cugat.cat


  • Comparteix:

La santcugatenca Marina Romero condueix l'espai

La santcugatenca Marina Romero condueix l'espai

Cugat.cat ofereix aquest diumenge, per primera vegada, un programa especial de televisió amb motiu de les eleccions municipals. 'La nit electoral de Cugat.cat' s'emetrà per El Punt Avui Televisió a partir de dos quarts de nou del vespre, presentat per Marina Romero i dirigit per Miquel Herrada. L'espai oferirà connexions en directe amb les seus dels partits i una tertúlia d'anàlisi sobre l'escrutini i els resultats. El programa també es podrà seguir a la web de Cugat.cat en vídeo 'streaming' i en versió radiofònica al 91.5FM.

El programa, que es podrà veure a tota la comarca des de la freqüència vallesana d'El Punt Avui Televisió, oferirà el minut a minut de la nit electoral amb l'anàlisi i l'escrutini en directe. L'espai tindrà de tertulians tres santcugatencs: el president del consell de Cugat.cat, Xavier Fornells; el periodista Joan Ramon Armadàs i la politòloga Aintzane Conesa.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca la col·laboració entre el grup de comunicació local i El Punt Avui Televisió per oferir el millor servei a la ciutadania de Sant Cugat.

Miquel Herrada

La col·laboració amb El Punt Avui Televisió ens permetrà arribar a tota la població. La ciutadania podrà seguir la nit electoral minut a minut des del sofà de casa.


Seguiment des de primera hora
La informació a Cugat.cat començarà a primera hora. Des de l'inici de la jornada, el grup públic multimèdia actualitzarà la informació a la seva web dedicada a les eleccions, on els resultats de participació i l'escrutini es publicaran a mesura que es facin públics. La cobertura informativa permetrà conèixer 'in situ' l'ambient de la jornada als col·legis electorals i les votacions dels candidats i candidates.

Els butlletins informatius, des de les vuit del matí i fins al final de les votacions, informaran al 91.5 FM a les hores en punt. A més, Cugat.cat renovarà constantment els seus perfils a Twitter i Facebook amb les últimes notícies dels comicis. A Twitter, les notícies de Cugat.cat apareixeran associades a les etiquetes #estc i #eleccionscugat

En paral·lel, Cugat tv recollirà, en un reportatge final de la jornada, les valoracions dels representants polítics de la ciutat.

A més, dilluns, Cugat.cat farà una tertúlia amb representants dels partits polítics per compartir opinions i fer un balanç de la jornada electoral, a un quart de deu del matí. La cita és a Cugat ràdio (91.5 FM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.