CiU es reivindica com 'l'aposta segura' davant els altres partits


  • Comparteix:

CiU defensa el model de ciutat que ha implantat a Sant Cugat i per això es reivindica com 'l'aposta segura'. En l'acte de tancament de la campanya electoral, que ha aplegat més de 200 persones aquest divendres a la plaça de Barcelona, l'alcaldable, Mercè Conesa, ha marcat distància amb la resta de candidatures i ha posat el seu equip i la seva gestió com a garantia del projecte de CiU.

CiU defensa un equip 'honest, amb ètica, professionalitat i compromís' per donar continuïtat a l'actual model de ciutat, que diu, és verda, endreçada, neta, amb l'eix a les polítiques socials, que té en compte les empreses i que també vol tenir un paper en el procés sobiranista.

D'aquesta manera, la cap de llista de CiU, Mercè Conesa, ha respost les crítiques de la resta de formacions, de les quals ha dit que 'no tenen la mesura del que es pot fer al capdavant d'una administració'.

Mercè Conesa

Aquells polítics que prometen no tenen la mesura del que realment és possible fer al capdavant d'una administració pública, perquè estem lligats a unes normatives i unes regles.


CiU ha tancat la campanya electoral amb un concert de Mr. Walking, coca i cava. A més, membres de la llista de CiU i altres militants han sorprès l'alcaldable cantant sobre l'escenari la seva cançó preferida 'Woman', de John Lenon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.