Mireia Ingla assegura el retorn d'ERC a l'Ajuntament, ara amb MES


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha garantit l'entrada de la coalició a l'Ajuntament després de la sortida dels republicans ara fa quatre anys. Ingla, que ha acomiadat la campanya a la plaça dels Quatre Cantons, ha demanat el vot als assistents prometent 'justícia social' a Sant Cugat i remarcant que diumenge és la primera oportunitat per decidir caminar cap a la 'independència'.

ERC-MES ha dit adéu a la campanya electoral al centre de Sant Cugat, en una plaça dels Quatre Cantons que ha servit aquest divendres als independentistes per llençar un missatge: la coalició com a alternativa al govern de CiU. Flanquejada pel número 2 i 3, Ferran Villaseñor i Èric Gómez, la cap de llista, Mireia Ingla, ha expressat que la ciutat ha de tenir 'polítics valents' que, a banda de dir que són independentistes, 'ho demostrin'.

Ingla aposta per un municipi en què la 'justícia social' sigui una realitat i que el benestar i la qualitat de vida sigui extensiva al conjunt de santcugatencs. En declaracions a Cugat.cat, la candidata independentista ha augurat que ERC tornarà a tenir representació al consistori, ara en coalició amb Moviment d'Esquerres, tot i que no ha volgut quantificar quants regidors pensen obtenir.

Mireia Ingla

Tenim un equip de gent jove i un equip de propostes que ens ha dit la gent. I aquest conjunt ens donarà diumenge uns bons resultats.


La republicana ha explicat que porten 'quatre anys' escoltant les propostes del carrer i que, a partir d'aquest diumenge, tenen la possibilitat de traslladar les necessitats dels santcugatencs a l'Ajuntament.

La coalició, que ha reunit 70 persones a l'acte, ha demanat el vot als assistents de cara al 24M i ha garantit que la feina d'un equip 'plural, tranversal i jove' donarà resultats a ERC-MES aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.