Xavier Humet i Ferran Margineda seran els vocals de la CUP-PC a Valldoreix


  • Comparteix:

Humet i Margineda

Humet i Margineda

L'assemblea de la CUP-PC ha elegit aquest dimarts els valldoreixencs Xavier Humet (Procés) i Ferran Margineda per ocupar les dues vocalies que la coalició ha obtingut a l'EMD. Humet i Margineda, que ocupen els números 12 i 28 de la llista de les municipals, han estat ratificats en votació. Oriol Lecina ha renunciat a formar part de les votacions per raons personals.

La CUP-PC, que no va concórrer a les eleccions a la presidència de l'EMD, ha aconseguit representació en funció dels resultats de l'urna per votar a Sant Cugat, on la coalició ha estat segona força.

Els vocals de la CUP-PC a Valldoreix
Xavier Humet: Valldoreixenc de 61 anys, és activista en associacions de veïns des de fa més de 40 anys, darrerament vinculat a Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix -integrada en aquestes eleccions en Valldoreix Decideix- i abans a l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol. Membre de l’AMPA de l'escola Catalunya i de l’institut Leonardo durant 15 anys, va formar part del Consell Escolar Municipal. Arquitecte tècnic, és especialista en gestió d'obres per a organismes oficials.

Ferran Margineda: Veí de Valldoreix, de 49 anys, tot i que està molt vinculat a la Floresta. Format en l'àmbit mediambiental, treballa com a conductor d'autobusos urbans a la ciutat i és delegat sindical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.