Ciprián (C's): 'Si no guanyem els comicis, donarem suport a la llista més votada'


  • Comparteix:

Aldo Ciprián, durant l'entrevista a Cugat.cat

Aldo Ciprián, durant l'entrevista a Cugat.cat

El portaveu de C's a Sant Cugat, Aldo Ciprián, ha explicat que la seva formació donarà suport a la llista més votada en cas de no guanyar les eleccions. En l'entrevista electoral a Cugat.cat, Ciprián ha pronosticat que el partit d'Albert Rivera pot aconseguir 10.000 vots a la ciutat i ser la segona força més votada.



ESCOLTA-HO

Aldo Ciprián ha fet aquestes declaracions en el cicle d'entrevistes electorals de Cugat.cat.

Aldo Ciprián

Nosaltres anem a guanyar les eleccions. En el cas de no guanyar, la solució és donar suport a la llista més votada, és democràticament raonable. Es parlaria de partits polítics i de projectes.


Les frases més destacades:

- 'C's proposa substituir la gran varietat de contractes temporals per un únic contracte fix i atemporal. Aquest programa té avantatges de proporcionalitat en el moment de l'acomiadament. Té avantatges directament calculades entre els dos o els quatre anys pel que fa als contractes actuals'.

- 'No es pot anar a unes eleccions sense propostes ni programa. Una cosa és el que proposem al programa i l'altra és la que ens trobem a la realitat. La diferència no sé quina serà però el que està clar és que tenim un programa basat en les dades que tenim'.

- 'C's proposa que, a l'hora de fer la declaració d'hisenda, les persones que no arribin a un sou de 1.000 euros al mes se'ls aboni un complement salarial. Ho fem per evitar el frau fiscal a hisenda i perquè les persones tinguin un salari raonable'.

- 'Fer un sistema de donar diners sense generar beneficis, com proposen altres partits, és contraproduent'.

- 'Proposem tenir dos tipus d'IVA un del 18 i un del 7%. El de productes bàsics com el pa i la farina es veuria incrementat però el de productes com la gasolina i els productes de neteja es reduiria. Ho hem comprovat en una cistella de la compra i és beneficiós'.

- 'La Comissió Europea no hauria de posar pegues a la reducció de l'IVA si es presenten xifres creïbles i raonables. La UE té un marge d'influència però no pot condicionar les polítiques econòmiques d'un estat'.

- 'S'han de potenciar els municipis perquè són l'estament més proper als ciutadans i, per tant, han de tenir autonomia màxima'.

- 'Tenim competències duplicades i a vegades no sabem a quin organisme pertanyen. S'han de definir les competències i optimitzar-les'.

- 'Proposem eliminar el Senat o convertir-lo en una cambra representativa. S'han d'eliminar diputacions i consells comarcals perquè són la sortida a polítics amortitzats que no han entrat a cap govern i no participen a l'administració'.

- 'Nosaltres anem a guanyar les eleccions. En el cas de no aconseguir-ho, C's donarà suport a la llista més votada'.

- 'Podem aconseguir els 10.000 vots a Sant Cugat en aquestes eleccions, tot i que crec que la participació serà més baixa que a les autonòmiques. Crec que serem la segona força més votada al municipi'.

La propera entrevista és aquest divendres, a les nou del matí, amb el número 11 d'ERC al Congrés dels Diputats, Èric Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.