De Gispert lamenta que la CUP no defensi la independència, sinó 'la revolució'


  • Comparteix:

Núria de Gispert

Núria de Gispert

L'expresidenta del Parlament i portaveu de Demòcrates de Catalunya (DC), Núria de Gispert, lamenta les dificultats que viuen les negociacions entre Junts pel Sí (JxSí) i la CUP, els quals assegura que 'no defensen la independència', sinó la 'revolució'. En una trobada de Democràcia i Llibertat (DL) amb gent gran aquest dijous a la Llar d'Avis de la Parròquia, De Gispert també ha acusat la CUP de 'mentir' perquè, assegura, van dir que s'abstindrien a l'hora d'investir Artur Mas com a president.

L'expresidenta del Parlament ha comparat les idees de la CUP amb les de Lenin i Stalin i ha lamentat que la independència no sigui la seva principal prioritat. Tot i així, s'ha mostrat optimista pel que fa a la resolució de les negociacions.

Núria de Gispert

Ells no volen passar com els que han fracassat en l'intent del procés, però han volgut demostrar la seva força. Per mi és molt trist i decebedor, però hi ha una part de la CUP que sí que és independentista.


A la trobada d'aquest dimecres, De Gispert també ha assegurat als assistents que una eventual Catalunya independent garantiria amb més solvència el pagament de les pensions. A més, espera que la coalició Democràcia i Llibertat (DL) aconsegueixi un bon resultat als comicis espanyols perquè tingui una veu 'forta' al Congrés dels Diputats.

La trobada ha tingut la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny i la regidora de Comunicació, Joana Barbany (CDC). Per part de DC, hi han assistit el portaveu local i comarcal, Lluís Fernàndez, i el vocal de l'EMD de Valldoreix Bernat Gisbert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.