García Albiol: 'Mercè Conesa representa les posicions més radicals de CDC'


  • Comparteix:

Xavier García Albiol amb Álvaro Benejam

Xavier García Albiol amb Álvaro Benejam

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha carregat aquest dissabte contra l'alcaldessa, Mercè Conesa, de qui ha dit que 'representa les posicions més radicals de CDC'. En una visita a Sant Cugat, el dirigent del PP ha assegurat que Conesa només governa per al sector independentista del municipi i no per a la majoria.

García Albiol ha lamentat que Sant Cugat tingui una alcaldessa que no representa la majoria i que no té en consideració aquells que se senten tan catalans com espanyols. En aquest sentit, el president del grup parlamentari del PPC ha assegurat que Conesa representa 'les posicions més radicals de CDC'.

Xavier García Albiol

Mercè Conesa representa les posicions més radicals de CDC. És una persona que governa per als independentistes del municipi.


García Albiol ha lamentat l'aprovació al ple de la moció de suport a la resolució independentista del Parlament i que s'hagi arxivat la denúncia de la fiscalia contra l'Ajuntament. El president del grup parlamentari del PPC diu respectar les decisions judicials, però ha matisat que li hagués agradat alguna actuació per garantir els drets de tots els ciutadans.

En la mateixa línia, el dirigent del PP ha atribuït a Mas i a CDC la situació de bloqueig en la investidura del president de la Generalitat i els ha animat a presentar una proposta que no suposi 'una ruptura' entre Catalunya i l'Estat espanyol.

Xavier García Albiol

La situació es desencallarà amb una proposta que sigui agosarada, atrevida, que discrepi amb el govern, però que pugui encaixar amb les normes de convivència. Cap president del govern pot acceptar una proposta que trenqui.


García Albiol ha posat en valor la feina del PP en el govern per capgirar la destrucció de llocs de treball i ha pronosticat la recuperació del seu partit de la confiança de la ciutadania, tant a Catalunya com a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.