Gairebé 60.000 santcugatencs, cridats avui a les urnes de les eleccions espanyoles


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha 86 meses electorals

A Sant Cugat hi ha 86 meses electorals

59.169 santcugatencs estan cridats avui a les urnes amb motiu de les eleccions a les Corts espanyoles. A Sant Cugat hi haurà 29 col·legis electorals, els mateixos que en els comicis del Parlament del 27 de setembre.

L'Ajuntament desplega avui un dispositiu especial per garantir el bon funcionament de les eleccions espanyoles. L'operatiu preveu mobilitzar una vuitantena de treballadors per a la logística del muntatge, suport informàtic, informació al ciutadà, suport tècnic, vigilància als col·legis i cossos de seguretat.

Seguiment especial de Cugat.cat

Cugat.cat farà un seguiment especial de la jornada i de la nit electorals. Des de primera hora del matí, el grup multimèdia oferirà a la web i als butlletins de ràdio informació sobre l’obertura dels col·legis electorals, les votacions dels representants locals de les candidatures i les dades de participació. A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat seguirà l’evolució dels resultats a Sant Cugat i les reaccions locals de les candidatures en un vídeo-resum.

A un quart de deu del matí d’aquest dilluns, Cugat.cat emetrà una tertúlia especial de valoració dels resultats amb els partits que hagin obtingut representació a la demarcació de Barcelona al Congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.