R. Espadaler (PSC): 'Volem aturar l'independentisme a les urnes però no humiliar Catalunya'


Temes relacionats

Maria Mas (PSC): 'Iceta és l'únic interlocutor capaç de prioritzar les solucions davant l'enfrontament' (13/des/17)


  • Comparteix:

El número 3 per Barcelona de la llista del PSC i líder de la plataforma Units per Avançar, hereva d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Ramon Espadaler, assegura que Miquel Iceta és el candidat adequat per tornar a la 'serenor' i evitar 'perpetuar la trencadissa'. Espadaler ha assegurat que la candidatura socialista, de la qual forma part com a independent, vol 'aturar l'independentisme a les urnes, però no derrotar i humiliar Catalunya'.

L'exconseller de Medi Ambient i d'Interior ha visitat Sant Cugat en un acte de campanya, acompanyat del primer secretari del PSC, Pere Soler, que ha remarcat l'acord amb Units per Avançar com una mostra de la capacitat pactista dels socialistes. Soler també ha explicat que, al seu parer, Sant Cugat és un municipi on la proposta del seu partit pot ser especialment acceptada, ja que 'el catalanisme moderat està orfe'.

Pere Soler

Si hi ha algun lloc on té sentit la campanya conjunta és a Sant Cugat. Per la sociologia i per la composició de la societat creiem que aquest catalanisme estava orfe.


Espadaler també s'ha referit a la moderació i la 'serenor' i ha situat Miquel Iceta al mig dels dos blocs antagònics que concorren a les eleccions per buscar la 'concòrdia, l'estabilitat i la transformació' per 'retornar la política a les institucions'. Espadaler ha assenyalat que l'objectiu de la formació és governar a partir del 21-D.

Ramon Espadaler

Volem aturar l'independentisme a les urnes però no volem que Catalunya en surti derrotada. Diem sí a aturar democràticament l'independentisme a les urnes però diem no a derrotar i humiliar Catalunya que és el que voldrien alguns.


El líder d'Units per Avançar ha explicat que entenen 'les raons, però no la recepta' de l'independentisme i ha fet una crida a millorar la situació de Catalunya a través de les institucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.