Maria Mas (PSC): 'Iceta és l'únic interlocutor capaç de prioritzar les solucions davant l'enfrontament'


Temes relacionats

El PSC s'ofereix com l'opció del consens, el desbloqueig i el canvi de rumb davant l'immobilisme (11/des/17)

El PSC reivindica el pacte i el consens i s'erigeix com una llista 'amb totes les singularitats de l'esquerra' (11/des/17)


  • Comparteix:

Maria Mas, número 16 del PSC per Barcelona

Maria Mas, número 16 del PSC per Barcelona

El PSC reivindica Miquel Iceta com 'l'únic interlocutor vàlid' per canviar 'la confrontació per la reconciliació' entre Catalunya i l'Estat espanyol. Ho ha expressat la número 16 de la llista socialista per Barcelona, Maria Mas, en una entrevista a Cugat.cat on ha defensat l'eslògan del partit, 'Solucions. Ara, Iceta!', que diu que 'representa la voluntat del PSC de prioritzar les solucions davant l'enfrontament'.



Mas no s'ha mullat sobre possibles pactes després de les eleccions del 21 de desembre. Això sí, ha avançat que 'en principi' amb qui no pactarien mai és amb el PP. La candidata ha defensat Iceta com a futur president de la Generalitat.

Maria Mas

Apostem per prioritzar les solucions davant l'enfrontament i creiem per poder fer-ho així s'ha de canviar l'interlocutor. L'únic que ho pot fer possible ara mateix és Miquel Iceta.


Preguntada per si els seus votants entenen que la llista convergeixin noms com el de l'antic membre d'Unió Ramon Espadaler i el de l'exfiscal Carlos Jiménez Villarejo, candidat per Podemos a les eleccions europees del 2014, la número 16 ha dit que amb aquesta decisió el PSC demostra que 'ha arribat el moment d'arribar a acords'.

Mas ha carregat contra la via unilateral ja que 'sempre hem dit que la unilateralitat no és bona, ni la de la independència, ni la del 155', tot i que el PSOE va votar a favor de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. Pels socialistes, aquesta decisió ha servit per aturar la fuga d'empreses.

Maria Mas

Ha servit per aturar aquella fuga d'empreses tan important en què més de 3.000 empreses han marxat de Catalunya. Més de 300.000 catalans també han portat els seus estalvis fora i no són les grans fortunes.


La socialista també ha apostat per una reforma federal de la Constitució espanyola a través d'un gran pacte.

Sobre la necessitat de la comarca de disposar d'un hospital de referència, la també regidora de Rubí ha dit que, tot i que l'aposta del PSC era construir un nou equipament, no renuncien a l'opció de comprar l'Hospital General de Catalunya ja que 'la prioritat és que la ciutadania tingui aquest hospital com més aviat millor'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.