Catalunya en Comú - Podem es postula com l'única candidatura capaç de superar la política de blocs


Temes relacionats

J.M. Balcells (CatComú-Podem): 'Amb la DUI hem passat de la preindependència a la preautonomia' (11/des/17)

Catalunya en Comú - Podem aposta per incrementar el parc públic de lloguer per arribar al 15% al 2030 ( 5/des/17)


  • Comparteix:

Catalunya en Comú - Podem es postula com l'única candidatura capaç de superar la política de blocs i crear un govern catalanista. Són paraules de la número tres de la llista per Barcelona de la confluència d'esquerres, Jéssica Albiach, que aquest dilluns ha visitat Sant Cugat en l'últim acte de campanya de la formació a la ciutat on ha assegurat que Catalunya 'ha de retornar al catalanisme progressista, sobiranista i feminista'.

La candidata aposta per Xavier Domènech com a president de la Generalitat perquè 'és l'única persona que ara mateix pot unir sensibilitats que vagin molt més enllà dels blocs'. Per Albiach, la victòria d'un dels dos blocs seria 'un fracàs per a Catalunya'.

Jessica Albiach

El que hem de fer és superar la política de blocs, sortir d'aquest xoc de trens i crear un govern catalanista. Nosaltres creiem que hem de ser la sortida d'un procés que ja ha d'acabar i avançar perquè Catalunya pugui ser el motor que ha estat fins ara.


Catalunya en Comú - Podem també ha posat sobre la taula la necessitat de construir 'un projecte alternatiu al de Convergència i Unió' a Sant Cugat. Una proposta, diuen, 'que plantegi una alternativa local a les polítiques que s'han estat desenvolupant'. Pel portaveu local d'ICV-EUiA i número 26 per Barcelona de la confluència, Ramon Gutiérrez, cal seguir treballant per 'desemmascarar Convergència'.

Ramon Gutiérrez

Tenim clar que tenim un govern municipal que té nul·la sensibilitat pel que fa a l'habitatge, zero consciència ambiental, cap perspectiva feminista i en aquest sentit nosaltres plantegem que cal reforçar aquesta alternativa.


En aquest sentit, Gutiérrez ha carregat contra la número 30 de la llista de Junts per Catalunya, la santcugatenca Abigail Monells, que en un acte a la ciutat va assegurar que Cs s'aprofita de les persones 'menys preparades intel·lectualment' per aconseguir suports per al 21-D. Gutiérrez ha dit que afirmacions com aquesta 'fan caure la màscara a la Convergència de tota la vida'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.