ERC-CatSí, tercera força, es felicita per la victòria de l'independentisme a Sant Cugat i al país


Temes relacionats

Junts per Catalunya venç a les eleccions a Sant Cugat i Cs es manté com a segona força (21/des/17)

Espejo-Saavedra, Fernández-Jordán, Ponsatí i Romeva, els diputats santcugatencs del nou Parlament (21/des/17)


  • Comparteix:

Membres d'ERC celebren el resultat de les eleccions a la seu del partit

Membres d'ERC celebren el resultat de les eleccions a la seu del partit

ERC-CatSí ha obtingut la tercera posició a les eleccions al Parlament tant a Catalunya com a Sant Cugat, amb 10.986 vots al municipi, xifra que representa un 20,82%. L'escrutini a la seu republicana local s'ha viscut amb satisfacció per la victòria de l'independentisme tant a la ciutat com al país. En comparació amb les eleccions catalanes del 2015, el bloc format per l'ara JuntsxCat i ERC, que confluïen en Junts pel Sí (JxSí), ha aconseguit 26.415 suports, un 11,6% més que fa dos anys.



Els representants locals del partit han seguit la nit electoral des de la seu del carrer Rosselló, on s'han anat sumant els apoderats i simpatitzants republicans a mesura que acabava l'escrutini a Sant Cugat. La portaveu del grup municipal i suplent a les llistes per Barcelona, Mireia Ingla, ha destacat la victòria independentista i ha defensat que els partits sobiranistes s'hagin presentat en llistes separades.

Mireia Ingla

Hem de fer les anàlisis circumscripció a circumscripció i ho farem amb temps. Però podem afirmar que hem fet un molt bons resultats i hem demostrat un cop més que separats sumem molt més.


Ingla ha explicat la victòria de Cs pel 'vot útil del bloc unionista' i per l'augment de la participació. A més, la portaveu republicana ha remarcat que ERC ha aconseguit els millors resultats de la seva història 'amb el greuge' que el seu candidat hagi votat des de la presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.