Sánchez-Camacho (PP): 'Confiem a recuperar el vot de la gent assenyada que vol seriositat'


  • Comparteix:

Sánchez-Camacho, acompanyada per Benejam, ha visitat la parròquia de Sant Pere d'Octavià

Sánchez-Camacho, acompanyada per Benejam, ha visitat la parròquia de Sant Pere d'Octavià

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, confia a recuperar part del vot perdut en les últimes eleccions espanyoles amb la seva oferta de 'moderació, seriositat i governabilitat'. Sánchez-Camacho ha animat aquest dilluns els santcugatencs a votar 'l'original i no la còpia', en al·lusió a C's, en una visita a la ciutat amb el portaveu popular local, Álvaro Benejam.

La presidenta del PP català ha assegurat que cal evitar 'lideratges dèbils', com el de Carles Puigdemont o Pedro Sánchez, després de les eleccions del 26 de juny, un fet que, segons ha assegurat, 'provoca situacions de violència com la de Gràcia'.

Pel que fa a Sant Cugat, on el PP va ser cinquè en les eleccions del 20 de desembre per darrere de C's, la líder popular ha assegurat que volen recuperar un vot que ha quedat orfe.

Alicia Sánchez-Camacho

Creiem que a Sant Cugat hi ha un vot que ha quedat orfe. Un vot de gent assenyada i moderada que vol seriositat. Els demanem que pensin que és més important votar l'original que les còpies.


Sánchez-Camacho també ha posat el PP com a exemple de gestió econòmica en una situació 'molt difícil' que ha obligat a prendre decisions 'molt doloroses'. La presidenta del partit a Catalunya ha visitat Sant Cugat aquest dilluns en una passejada pels voltants del Monestir que ha acabat amb un recorregut acompanyada per mossèn Blai Blanquer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.