Rescat ciutadà i recuperació democràtica, eixos d'En Comú Podem durant la campanya


  • Comparteix:

Foto de família dels candidats amb els simpatitizants santcugatencs

Foto de família dels candidats amb els simpatitizants santcugatencs

En Comú Podem s'ha fixat com a eixos principals de la campanya electoral, que comença aquest dijous a la nit, un pla de rescat ciutadà i un de recuperació dels valors democràtics, que inclou el dret a decidir de Catalunya. Ho han fet saber el número 8 per Barcelona, Marcelo Expósito, i les candidates al Senat per Barcelona i Tarragona, Maria Freixanet i Celia Cánovas, en un acte aquest dimecres a Sant Cugat.

En Comú Podem, coalició formada per Barcelona en Comú, Equo, EUiA, ICV i Podem, confia a millorar els resultats obtinguts en les eleccions del desembre passat on van ser la força més votada a Catalunya. La intenció de la formació és 'treure el PP del poder i acabar amb les seves polítiques masclistes, classistes i racistes'.

Redistribuir la riquesa i acabar amb els efectes de la crisi és l'objectiu del pla de rescat ciutadà que proposa En Comú Podem. L'altre eix de la campanya té a veure amb 'la recuperació de les institucions' per part de la ciutadania de qui, segons diuen, s'han allunyat en els darrers anys. Aquesta recuperació democràtica inclou, segons el número 8 al congrés per Barcelona, Marcelo Expósito, que Catalunya pugui decidir el seu futur.

Marcelo Expósito

És un pla de recuperació de la sobirania i de la democràcia que té a veure amb una nova ètica. Evidentment, això inclou el dret a decidir de Catalunya.


La candidata al Senat per Barcelona Maria Freixanet i la del Senat per Tarragona Celia Cánovas han insistit en la necessitat que el canvi que proposa la formació arribi a la cambra alta. Segons han explicat, no hi haurà cap reforma profunda a l'Estat espanyol, sobretot les que tenen a veure amb la Constitució espanyola, fins que no s'acabi amb el domini del PP en aquesta institució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.