El PSC denuncia un grup autoanomenat Joves Catalanistes per presumpta retirada de cartells electorals


  • Comparteix:

Imatge penjada a Twitter / Foto: Twitter JCatSTC

Imatge penjada a Twitter / Foto: Twitter JCatSTC

El PSC ha interposat una denúncia aquest dimecres contra un grup autoanomenat Joves Catalanistes per, segons el partit, haver retirat presumptament cartells electorals de la formació i fer-ne ostentació amb fotos a Twitter. Els socialistes han demanat l'empara de la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Terrassa pel que consideren uns actes 'vandàlics i antidemocràtics'.

A la denúncia, els socialistes fan constar la piulada que el grup anomenat Joves Catalanistes va escriure aquest dimecres a Twitter. El portaveu socialista, Pere Soler, ha explicat que la denúncia ha estat admesa a tràmit i tramesa al jutjat aquest dijous. Soler lamenta aquests actes i alerta del to autoritari de les piulades d'aquest col·lectiu, del qual es desconeixen els integrants.

Pere Soler

Són piulades un xic amenaçadores on s'afirma que hi ha partits que no hi tenim cabuda. Això ens sembla d'una intolerància brutal.








La presumpta despenjada de les pancartes ha tingut lloc a la rotonda de l'avinguda de Roquetes amb la BP1413, la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola i la plaça de Cerdanyola. Els socialistes sol·liciten a la Junta Electoral de Zona que emprengui sancions per infracció de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG).

Fa uns dies, els anomenats Joves Catalanistes van reivindicar una pintada a Cal Temerari on criticaven el paper de la CUP-CC en la tramitació dels pressupostos de la Generalitat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.