C's reivindica la indústria com un sector econòmic 'absolutament transcendental per a l'economia del país'


  • Comparteix:

José María Espejo-Saavedra i Sonia Sierra a la visita a Lubrizol

José María Espejo-Saavedra i Sonia Sierra a la visita a Lubrizol

El membre de C's i vicepresident segon de la Mesa del Parlament, el santcugatenc José María Espejo-Saavedra, ha reivindicat la indústria com un sector econòmic 'absolutament transcendental per a l'economia del país'. Espejo-Saavedra ha visitat aquest divendres la fàbrica de Lubrizol on també ha dit que el model industrial de Sant Cugat és un exemple a seguir a àmbit comarcal.

Espejo-Saavedra ha felicitat Lubrizol per tenir les característiques que per a la formació són fonamentals: la dedicació a la investigació, el desenvolupament i la innovació (I+D+I) i la inversió estrangera. En aquest sentit , ha dit que el seu partit proposa que es faci un pacte per la ciència per als propers 20 anys per fomentar, per part de l'administració pública, una coinversió público-privada per afavorir les empreses i modificar el sistema de deduccions per inversions en I+D+I.

El diputat també ha reivindicat la necessitat de tenir unes infraestructures 'potents i consolidades'.

José María Espejo-Sa

Avui en dia és absolutament fonamental que es desenvolupi el Corredor del Mediterrani. És una infraestructura que dinamitzarà no només l'economia catalana.


Les diputades al Parlament Sonia Sierra i Maria Valle i els regidors de la formació a l'Ajuntament també han visitat l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.