La campanya #jodemano de Convergència recull més de 200 propostes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sílvia Flury, Mercè Conesa i Lourdes Ciuró a la roda de premsa

Sílvia Flury, Mercè Conesa i Lourdes Ciuró a la roda de premsa

Convergència ha recollit més de 200 propostes a Sant Cugat en la campanya #jodemano que té l'objectiu de fer arribar les demandes dels ciutadans al govern espanyol. L'alcaldessa i membre de CDC, Mercè Conesa, ha entregat la llista de peticions dels ciutadans a la número 3 per Barcelona a la llista de Convergència al Congrés espanyol, Lourdes Ciuró, i a la número 29 d'aquesta mateixa llista, la santcugatenca Sílvia Flury.

El document inclou un total de 10 peticions com el retorn del deute de l'Estat espanyol amb Catalunya, una xarxa de Rodalies 'al nivell dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya' i que s'aturin les sentències del Tribunal Constitucional que 'no respecten les decisions dels catalans'.

Ciuró ha destacat que Convergència des de Sant Cugat 'ha sabut transmetre el paper del partit a Madrid'.

Lourdes Ciuró

Volem fer possible a Madrid tot això que la ciutadania ha demanat amb un procés participatiu. Per poder assolir aquest compromís, necessitem ser decisius. El govern espanyol serà un govern feble perquè hi haurà molta fragmentació: els catalans hi tenim una oportunitat d'or que no podem deixar escapar.


A les propostes, també es reclama el Corredor del Mediterrani amb el traçat avalat per la Unió Europa, la reducció de l'IVA cultural i la promoció d'una Llei de Mecenatge, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.