Homs (CDC) reivindica la capacitat de Catalunya per 'inventar, innovar i buscar solucions'


  • Comparteix:

Pimec ha organitzat un debat per parlar d'infraestructures i competitivitat per a la pime

Pimec ha organitzat un debat per parlar d'infraestructures i competitivitat per a la pime

El número 1 per Barcelona a la llista de Convergència al Congrés, Francesc Homs, ha reivindicat la capacitat de Catalunya per 'inventar, innovar i buscar solucions', unes característiques segons el canditat fan que el país tingui 'un plus de competitivitat'. Homs s'ha mostrat convençut que Convergència tindrà un paper decisiu a la formació del nou govern de l'Estat espanyol i ha afirmat que les propostes de les pimes 'no cauran en sac foradat'. El cap de llista convergent ha fet aquestes declaracions al debat 'Infraestructures i competitivitat per a la pime' que ha organitzat Pimec a Sant Cugat aquest dimecres al matí on també ha intervingut el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Homs ha manifestat la necessitat de defensar el model productiu català, que és, segons el candidat, el que ha demostrat la major capacitat de reconversió i adaptació a les circumstàncies derivades de la crisi econòmica. En aquest sentit, el candidat ha aprofitat per criticar que el model empresarial del PP.

Francesc Homs

La seva mirada sobre el món de l'empresa és la d'una grandíssima empresa molt vinculada al BOE. La micro i la pime ho viuen molt lluny. Van perduts com un pop en un garatge.


El número 1 per Barcelona també ha dit que si l'alternativa al PP és Podem suposarà 'sortir del foc per caure a les brases'. Homs ha fet referència a les propostes del partit de Pablo Iglesias de les quals ha dit que en 'traspuen les ganes de passar comptes i que així no anirem enlloc'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.