L'excoordinador de l'ANC i l'exdirector del 'TOT Sant Cugat', a la llista de Carmela Fortuny

Josep Lluís Lliberia i Josep Maria Vallès aniran a la candidatura de Junts per Sant Cugat


Temes relacionats

Josep Maria Vallès deixa el 'Tot Sant Cugat' i es vincula a Junts per Sant Cugat (29/gen/19)


  • Comparteix:

La llista s'ha presentat al Turó de Can Mates / Foto: Cugat.cat

La llista s'ha presentat al Turó de Can Mates / Foto: Cugat.cat

Carmela Fortuny presenta una llista que 'surt de l'àrea de confort dels partits' per conformar un projecte de ciutat que aglutini persones que representen 'experiència, compromís amb el país i vincle amb diferents àmbits de la ciutat'. En un acte al Turó de Can Mates, aquest dimecres s'han donat a conèixer 16 dels 25 noms de la llista de Junts per Sant Cugat, entre ells: l'excoordinador de l'ANC, Josep Lluís Lliberia i el director del 'TOT Sant Cugat', Josep Maria Vallès.

L'aposta de Fortuny també inclou l'expresidenta de l'Esbart Sandra Casat, l'impulsora del Banc Farmacèutic i expresidenta del Rotary, Montse Moral, i l'expresident del Sant Cugat Creix, Albert Salarich. A la candidatura se sumen cinc noms de l'actual govern, la portaveu del grup municipal Cristina Paraira, regidora des de fa quatre mandats; Eloi Rovira, Joan Puigdomènech, Sílvia Solanellas i l'exmembre de Demòcrates, Carles Brugarolas.

Maribel Ayala, Anna Casamián, Lluïsa Feliu, Núria Fernández, exvocal de l'ANC a Sant Cugat, i el president de la JNC, Marc Ledesma completen, de moment, la candidatura, que durant la presentació no ha aclarit l'ordre. Una llista de la qual Fortuny ha destacat el compromís amb la ciutat i amb el model actual del municipi, que s'ha compromès a 'mantenir i millorar'. L'alcaldable de Junts per Sant Cugat ho ha argumentat a partir de l'últim Observatori Sociològic que, ha assenyalat, valida l'estat actual de la localitat.

L'actual alcaldessa ha remarcat que el seu projecte surt a guanyar però amb 'la mà estesa' a altres partits, especialment ERC-MES, per arribar a pactes i acords 'sigui quin sigui el resultat' dels comicis. Preguntada per si seria possible un pacte d'esquerres que deixi fora Junts per Sant Cugat, Fortuny ha assegurat que no li fa 'por'. I ha reblat: 'No entenc que determinades forces polítiques s'ajuntin només per fer-nos fora, em sembla molt poc ambiciós'.


Carmela Fortuny

Volia intentar, i crec que ho he aconseguit, presentar la plataforma amb aquestes persones que representen experiència, compromís amb el país i vincle amb la ciutat i la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.