Recasens nega una desbandada a Demòcrates Sant Cugat: 'Seguim amb més fermesa que mai'

L'alcaldable de Primàries lamenta la marxa de voluntaris del partit, però subratlla que s'estan produint noves incorporacions


Temes relacionats

Desbandada a Demòcrates Sant Cugat per 'desavinences amb la cúpula del partit' (20/mar/19)


  • Comparteix:

L'alcaldable de Primàries Sant Cugat, Joan Recasens / Foto: Cugat.cat

L'alcaldable de Primàries Sant Cugat, Joan Recasens / Foto: Cugat.cat

L'alcaldable de Primàries Sant Cugat i membre de Demòcrates Sant Cugat, Joan Recasens, nega que el 85% dels voluntaris del partit hagi marxat de la formació. Dimecres el portaveu comarcal de Demòcrates, Lluís Fernàndez, explicava a Cugat.cat que al partit només hi quedaven 'quatre o cinc persones'. Unes dades que Recasens no veu ajustades a la realitat. L'alcaldable ha admès que s'han produït baixes, però que també s'estan registrant noves incorporacions a l'agrupació: 'Seguim amb més fermesa que mai', ha assegurat.

Recasens ha lamentat que aquelles persones que han deixat Demòcrates 'no hagin entès' el sentit de Primàries ni del propi partit. De fet, ha recordat que Primàries és un projecte creat per Demòcrates per confluir 'amb gent diversa i tirar endavant un projecte de ciutat que ens entusiasma a tots'.

Malgrat tot, ha agraït la feina feta durant aquests anys als voluntaris que han marxat, sobretot a Lluís Fernàndez i al regidor Carles Brugarolas, aquest últim vinculat ara a Junts per Sant Cugat. Sobre la marxa de Fernàndez també de la llista de Primàries, on ocupava el número dos, Recasens ha explicat que la candidatura continua amb normalitat el camí cap a les municipals.


Joan Recasens

Estem més forts que mai, més implicats que mai amb el projecte de Primàries, que és el nostre. Estem encantats d'haver confluït amb gent diversa per fer un projecte que ens entusiasma a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.