Carles Toda, d'Units per Sant Cugat, protagonitza aquest dimecres la cinquena entrevista electoral de Cugat.cat


  • Comparteix:

Carles Toda, passarà pels estudis de Cugat.cat

Carles Toda, passarà pels estudis de Cugat.cat

El candidat d'Units per Sant Cugat, Carles Toda, protagonitzarà aquest dimecres la cinquena entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

La formació encapçalada per Carles Toda es presenta per primera vegada i suma una nova opció de cara als comicis. El partit es configura a partit de la confluència entre Lliures, Convergents i Units per Avançar amb l'objectiu de fer possible una candidatura 'catalanista, municipalista, humanista i liberal' amb el pacte i el diàleg com a bandera. El regidor d'Units per Avançar, Xavier Cortés, ocupa el segon lloc de la llista.

Lliures, Convergents i Units per Avançar són formacions polítiques resultat de les escissions dels ja desapareguts Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya. Ara volen recuperar i posar en valor 'el model que s'havia aplicat a Sant Cugat des de 1987', que 'prioritzava el suport a les famílies, l'impuls econòmic i la seguretat'.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.