L'alcaldable de Cs, Aldo Ciprian, aquest dimecres al cicle d'entrevistes electorals


  • Comparteix:

Ciprian passa per Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Ciprian passa per Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

El candidat de Cs, Aldo Ciprian, protagonitzarà aquest dimecres la desena entrevista electoral de Cugat Mèdia de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les nou del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

Ciprian repeteix com a cap de llista, ho va ser per primera vegada el 2015 al capdavant d'un grup que espera consolidar-se com el principal partit constitucionalista de l'Ajuntament. La formació taronja aspira a repetir els resultats de les últimes eleccions catalanes, on van ser la segona força amb més d'11.000 vots.

Juntament amb l'alcaldable, tornen als llocs alts de la llista els dos regidors actuals de la formació, Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez i al número 7 hi apareix la vocal de la formació a l'EMD, Ana Cano. Just abans, Cs ha col·locat el coordinador local, Roberto Torrecilla.

El 2015, les darreres eleccions locals, Cs va entrar per primera vegada al consistori, després del primer intent fallit el 2011 amb Carme Gómez com a cap de llista. Vuit anys després, la formació taronja s'ha consolidat al ple i es presenta com una proposta basada en tres eixos per seduir l'electorat: millora de la seguretat a la ciutat, canvis 'raonables' en la mobilitat i una millora en el manteniment dels carrers.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.