ERC-MES demana als santcugatencs fer un 'gir a l'esquerra' aquest 26-M

Es presenten com la força que 'prioritza les persones per sobre de models de ciutat'


  • Comparteix:

Promoure 'un gir a l'esquerra' aquest 26-M a Sant Cugat. Aquest és el principal objectiu d'ERC-MES, que vol fer-se amb l'alcaldia 'per prioritzar les persones per damunt de models de ciutat'. 'Prou d'smart cities, de flors i de cases de luxe, tractem els santcugatencs com es mereixen i priorizem les persones', ha etzibat la seva alcaldable Mireia Ingla aquest divendres a l'acte central de campanya del partit al Celler Modernista. Ho ha fet acompanyada del president adjunt del partit i vicepresident del govern, Pere Aragonés; i de la candidata a les europees, la santcugatenca Diana Riba. Tampoc hi han faltat Raül Romeva i Oriol Junqueras, que han intervingut en vídeo des de la presó, ni el diputat electe d'EH Bildu, Jon Iñarritu.

Ingla ha animat els 200 assistents que ha congregat l'acte a apostar per l'opció republicana tant a les europees com a les municipals. 'Cal que acabem amb 32 anys de dretes a la ciutat', ha reivindicat. 'No volem que ningú es quedi enrere ni que més gent hagi de ser expulsada, ha dit. L'alcaldable aposta per 'fer una ciutat per a tothom i prioritzar els joves'. Per això, si governen, ha avançat que la membre de Jovent Republicà i número 4 a la llista d'ERC-MES, Alba Gordó, serà la regidora de Joventut.

'Hem de tornar a tenyir les urnes de groc com el 28 d'abril', ha reivindicat Aragonès, que ha dit que els sancugatencs 'no poden desaprofitar fer un gir cap a l'esquerra'. El que tampoc no es pot desaprofitar, ha dit Riba, és apostar per Oriol Junqueras a les europees. 'Per primera vegada a la història enviarem un pres polític al Parlament europeu', ha dit. 'Posarem Espanya i Europa davant del mirall i demostrarem que es tracta d'una anormalitat democràtica', ha criticat.

Des de la presó, Romeva i Junqueras han agraït el suport rebut, especialment el passat 28 d'abril i han animat els santcugatencs a 'tornar a apostar pel groc'. 'Els vots acosten la nostra llibertat', han assegurat els dos polítics presos. Tampoc hi han faltat els agraïments cap a Ingla. Romeva l'ha felicitada per encapçalar 'un projecte de ciutat trencador' i ha lamentat no haver-li pogut fer costat físicament per les circumstàncies. 'Estic segur que el proper cop que ens veurem seràs l'alcaldessa d'aquesta ciutat', ha conclòs el republicà.












Mireia Ingla

Què vol dir models' Smart cities, bussiness friendly? S'ha acabat, tractem els ciutadans com es mereixem i fem que sigui una ciutat on hi pugui viure tothom.

Diana Riba

El dimarts l'Oriol i el Raül entreran al Congrés i al Senat. Fem ara que tots aquells que volen que es podreixin a la presó vegin com l'Oriol entra amb el cap ben alt al Parlament europeu.

Pere Aragonès

Tenyir de groc les urnes del nostre país. Tenim una oportunitat excel·lent. Seria una irresponsabilitat. Estic segur que Sant Cugat no ho desaprofitarà i farà un gir cap a l'esquerra.

Raül Romeva

No t'he pogut acompanyar a fer els porta a porta, però sàpigues que ens tens al teu costat perquè aquest projecte de ciutat sigui un exemple de com volem que sigui la República.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.