Primàries aposta per un 'control del territori' des de l'Ajuntament per fer realitat el mandat de l'1-O

La candidatura situa les polítiques d'habitatge com a element prioritari en clau local


  • Comparteix:

Foto de família durant l'acte 'Birres per la República' / Foto: Cugat.cat

Foto de família durant l'acte 'Birres per la República' / Foto: Cugat.cat

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya aposta per 'controlar el territori' des de l'Ajuntament per fer realitat el mandat del referèndum de l'1-O. L'alcaldable, Joan Recasens, ha explicat aquest diumenge al Restaurant La Fonda, durant l'acte 'Birres per la República, que les institucions 'han de respondre al mandat del Parlament de Catalunya' perquè és 'on rau la sobirania del país'. En clau local, la candidatura assenyala les polítiques d'habitatge com prioritat ja que, com ha apuntat Recasens, són 'el primer problema d'aquesta ciutat'.

L'alcaldable, que s'ha acompanyat de membres de Primàries així com d'altres personalitats de l'independentisme com els diputats Titon Laïlla i Toni Castellà, ha situat el 'control del territori a través de la policia municipal i el boicot a les empreses que van marxar de Catalunya' com a pedra angular del programa.

En aquest sentit, Recasens ha lamentat que la resta de partits independentistes no hagin dit explícitament 'que no pactaran amb els partits del bloc del 155'.

En clau local, Primàries aposta per les polítiques d'habitatge i suggereix un sistema de participació que permeti preguntar als ciutadans amb què volen destinar els recursos de la ciutat.


Joan Recasens

El Parlament de Catalunya és el govern del nostre país. Nosaltres no amaguem l'estelada, no amaguem el llaç groc, no reneguem de l'1-O. Som transparents i no enganyem a ningú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.