Els sis presidenciables de l'EMD de Valldoreix, aquest dijous al debat territorial del 26-M

El debat està organitzat per l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Valldaurex i Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El debat serà a la sala de plens de l'EMD / Foto: EMD

El debat serà a la sala de plens de l'EMD / Foto: EMD

Els sis candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix enfrontaran propostes aquest dijous al debat territorial de cara a les eleccions municipals de diumenge. La cita tindrà lloc a les set de la tarda a la sala de plens de la Casa de la Vila, està organitzada per l'associació Valldaurex, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix i Cugat Mèdia i es podrà seguir en directe a través de la ràdio, per 'streaming' a Cugat.cat i a les xarxes socials del grup.

El debat anirà moderat per la periodista de Cugat Mèdia Sílvia González i per l'historiador i president de Valldaurex, Juanjo Cortés, i comptarà amb Josep Puig, candidat de Junts per Sant Cugat Valldoreix, Xavier Humet, de Guanyem Valldoreix, Sergio Blázquez, de Cs, David Sempere, de Primàries Valldoreix, Susanna Casta, del PSC i Marta Salvador, del PP.

Pel que fa a les temàtiques, es debatrà sobre cinc grans blocs: seguretat ciutadana; urbanisme, habitatge i mobilitat; pla d'equipaments i centralitat; conveni econòmic i regulació EMD, participació i el minut d'or.

L'EMD de Valldoreix funciona amb el seu propi sistema electoral i el 26 de maig els habitants del territori decidiran qui seran els seus representants a la junta de veïns els propers quatre anys. Les meses de Valldoreix tindran una urna més. Allà, els votants dipositaran la papereta d'un dels sis candidats que es presenten a la presidència.

Cugat Mèdia t'acosta tota la informació del 26 de maig
Pots consultar tota l'actualitat referent als comicis del 26-M a l'especial de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.