DEBAT ELECTORAL: La seguretat, l'estrella de la campanya electoral


Temes relacionats

DEBAT ELECTORAL: Les solucions a la crisi habitacional a Sant Cugat (21/mai/19)


  • Comparteix:

La seguretat és un dels eixos de la campanya i les formacions que concorren a les eleccions municipals ho encaren amb les seves pròpies eines. Cugat Mèdia recull les propostes en seguretat que els caps de llista van exposar al debat d'El Siglo.

Dotar de més efectius policials el cos local és un compromís compartit per la majoria d'alcaldables. Des de Cs, Aldo Ciprian aposta per invertir en personal i no en material com càmeres intel·ligents i 'robocops'. Dotar de més policies la ciutat és una iniciativa compartida per Mireia Ingla (ERC-MES), que critica, però, 'la demagògia que han fet alguns partits quant a seguretat'. Un dard dirigit al portaveu del PP, Álvaro Benejam, que ha lamentat que s'acusi el seu partit de fer 'alarmisme' quan 'els robatoris estaven augmentant de forma alarmant'.

Tant Benejam com Pere Soler (PSC) aposten també per recuperar la figura del 'sereno'. Una figura de proximitat que també veu amb bons ulls Núria Gibert (CUP-PC), que vol que s'introdueixi una 'policia de barri'.

Ramon Gutiérrez (Comuns) ha reclamat que la seguretat de Sant Cugat 'estigui a mans públiques'.

Carmela Fortuny (JxStC) ha tret pit de la gestió que ha fet l'Ajuntament en els últims quatre anys i ha exposat que la seva candidatura aposta per traslladar la comissaria local al costat de la dels Mossos d'Esquadra.

La incorporació de més dones al cos de Policia Local ha estat una de les promeses de Carles Toda (Units), tot i que també l'ha defensat Mireia Ingla (ERC).

Des de Primàries, Joan Recasens ha retret als 'del 155' que han 'impedit que Catalunya sigui un país normal', en el sentit de tenir un cos policial òptim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.