El PSC vol que es revisin els criteris d'atorgament de subvencions a entitats culturals

Els socialistes volen que es creï un 'Institut de Cultura' per coordinar les polítiques d'aquest àmbit


  • Comparteix:

Para informativa del PSC al carrer de la Creu / Foto: Cugat.cat

Para informativa del PSC al carrer de la Creu / Foto: Cugat.cat

El PSC vol que es revisin 'immediatament' els criteris de l'Ajuntament per atorgar subvencions a entitats i associacions culturals. Els socialistes asseguren que hi ha agrupacions que encara no han rebut les ajudes amb les quals compten per fer possible la seva programació de Festa Major. L'alcaldable socialista, Pere Soler, creu que com que la festa grossa és a tocar, 'hi ha entitats que no podran fer les contractacions de proveïdors a temps'.

La candidatura posa com a exemple el cas de la Festa Major Alternativa, però asseguren que hi ha més entitats afectades per aquesta situació i les insten a fer força plegades.

En clau cultural, el PSC va més enllà i proposa que Sant Cugat disposi d'un 'Institut de Cultura'. Es tractaria d'un paraigua sota el qual hi hauria totes les polítiques i accions lligades a aquest àmbit. A través d'aquesta eina els socialistes volen que es posi en valor el treball i el paper de l'escola d'art municipal i que s'estableixi un conveni amb les escoles de música concertades.

Els socialistes volen que es revisi també el pla d'equipaments de la ciutat. 'Sentim que hi ha grans projectes, però no sabem quina és l'estratègia', explica Soler.


Pere Soler

Instem i exigim que es posi en exposició pública allò relatiu a les exposicions. Que s'evalui de forma ràpida i àgil perquè les entitats puguin fer les seves contractacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.