Cobertura especial de Cugat Mèdia amb motiu de la nit electoral del 26-M

El mitjà multimèdia de Sant Cugat recollirà tots els detalls de la jornada des de dos quarts de nou del matí


  • Comparteix:

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat.cat

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat.cat

Cugat Mèdia ofereix una cobertura especial aquest diumenge per seguir la jornada i la nit electoral de les municipals. Un desplegament amb notícies, seguiment per xarxes i un minut a minut amb redactors a les seus de les candidatures que es tancarà amb un programa especial de ràdio i televisió de vuit de la tarda a onze de la nit conduït per la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca. L'espai comptarà amb connexions a les seus dels partits i amb tertulians i analistes, a més de la primera entrevista amb l'alcaldable de la formació guanyadora. Els convidats a la tertúlia són Àlvar Roda, Jordi Feixas, Iona Casadevall, Mariona Sòria, Mireia Gallego i Juanjo Cortés.

A més, Cugat Mèdia oferirà un resum en vídeo de la jornada amb els resultats de les eleccions a Sant Cugat i una notícia per a cadascun dels partits que obtinguin representació al plenari. Com voten els candidats i les curiositats de la jornada són altres dels continguts que es podran consultar al portal multimèdia municipal.

La participació a la jornada i les possibles incidències, així com l'escrutini tant a Sant Cugat com a Valldoreix, es podran seguir al minut.

L'endemà, dilluns, Cugat Mèdia acollirà una tertúlia especial a partir d'un quart de deu del matí amb els representants de les candidatures que hagin obtingut representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.