6.500 valldoreixencs, cridats avui a les urnes al territori


  • Comparteix:

Els valldoreixencs es trobaran amb tres urnes als dos col·legis electorals habilitats al territori / Foto: Cugat Mèdia

Els valldoreixencs es trobaran amb tres urnes als dos col·legis electorals habilitats al territori / Foto: Cugat Mèdia

Un total de 6.500 valldoreixencs tenen aquest diumenge una cita triple: escollir qui presidirà l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), elegir el partit que governi l'Ajuntament, i decidir la composició del proper Parlament Europeu. Per això, els valldoreixencs es trobaran tres urnes on hauran de dipositar el seu vot. En aquests comicis els dos col·legis electorals habilitats seran el Casalet i l'Escola Ferran i Clua, i en total hi haurà vuit meses.

La junta de veïns de l'EMD està formada pel president i vuit vocals. El president s'elegeix per votació directa i la resta de membres aplicant la llei d'Hondt al nombre de vots emesos a Valldoreix per decidir l'alcaldia de Sant Cugat. És finalment, però, la Junta Electoral de Zona de Terrassa qui fa l'assignació final del nombre de vocals de la junta de veïns. A més, són els partits que aconsegueixen representació els que, a posteriori, trien qui ocuparà cadascuna de les cadires de la sala de plens de l'EMD assignades als vocals.

Sis candidats
Enguany es postulen a la presidència de l'EMD sis candidats. Josep Puig (Junts per Sant Cugat Valldoreix), Xavier Humet (Guanyem Valldoreix), Sergio Blázquez (Cs), Susana Casta (PSC), Marta Salvador (PP) i David Sempere (Primàries Valldoreix).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.