La CUP-PC passa de segona a última força amb un lleu descens de suports

La coalició ha obtingut tres regidors, Núria Gibert, Lourdes Llorente i Marco Simarro, que s'estrenarà


  • Comparteix:

Certa decepció a la CUP-PC després d'uns resultats electorals que els fan passar de segona a cinquena i última força del ple municipal. Els cupaires han perdut 690 suports respecte el 2015 i tindran tres regidors: Núria Gibert, Lourdes Llorente i Marco Simarro, que s'estrena al plenari. En total, han obtingut 4.871 vots, el que significa un 11,04% dels suports.

Des de la candidatura asseguren que encara han de 'pair' els resultats, tot i que estan satisfets amb la feina feta tant durant la campanya com durant el darrer mandat. L'alcaldable, Núria Gibert, ha explicat que aquest lleu descens de suports 'es pot deure a molts factors', com 'les tendències nacionals' i la dispersió de vot, i que els analitzaran en detall. Tot i això, estan contents d'haver-se mantingut 'amb força' a l'Ajuntament.

Respecte al paper que ha de tenir el grup municipal els propers quatre anys, Gibert ha assegurat que volen seguir posant sobre la taula el debat sobre l'habitatge i l'emergència social. En aquest sentit i preguntada pels pactes, ha dit que estan oberts a parlar amb qui es 'poden trobar'.

Lamenten que Sant Cugat en Comú no hagi obtingut representació i celebren que el PP tampoc no ho hagi fet. També es mostren satisfets pel fet que Junts per Sant Cugat hagi reduït la majoria, tot i que els hagués agradat que no haguessin quedat en primera posició.


Núria Gibert

Ho analitzarem, perquè perdre suports no era el nostre objectiu. No ho celebrem, però ens seguim mantenint com una força solvent al ple, amb experiència i amb la lògica de posar els debats que creiem que són imprescindibles al centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.