Madrona deixa la sotspresidència de La Unió

La marxa és amb motiu de la seva estrena com a regidora per ERC-MES


  • Comparteix:

Madrona és la número 3 d'ERC-MES / Foto: ERC-MES

Madrona és la número 3 d'ERC-MES / Foto: ERC-MES

Tal com ja va dir a Cugat Mèdia, Esther Madrona abandona el càrrec de sotspresidenta de La Unió Santcugatenca per la seva condició de regidora electe per ERC-MES. La republicana ha enviat una carta als socis on explica que renuncia a la seva responsabilitat per veure incompatibilitat en els càrrecs.

Madrona explica que continuarà treballant per al projecte de l'entitat, ara, des del consistori. També anima tothom a participar del procés participatiu de 'la nova Unió'. Per a ella, la marxa té un punt agredolç, però ha valorat la feina feta des de 2010 i també com a sotspresidenta, des de feia vuit mesos.

De moment, el càrrec de Madrona a l'entitat centenària queda lliure a l'espera de la decisió de la junta directiva. La santcugatenca, que anava de 3 a la llista, també és membre de la junta de Bastoners de Sant Cugat i de la Comissió de Carnaval. Sobre el seu futur en aquestes entitats, Madrona ha explicat que hi té 'un altre nivell d'implicació' però que la voluntat és continuar-hi vinculada. Tot i així, es dóna un temps per valorar-ho.




Esther Madrona

Tinc un sentiment de tristesa, just ara que estem a punt de tornar. Sap una mica de greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.