Anna Cano repetirà com a vocal de Cs a Valldoreix


  • Comparteix:

Fotografia de família de la formació, amb Cano a l'esquerra / Foto: Cs Sant Cugat

Fotografia de família de la formació, amb Cano a l'esquerra / Foto: Cs Sant Cugat

La valldoreixenca Anna Cano repetirà com a vocal de Cs a l'EMD aquest mandat. Així ho ha comunicat aquest dijous la formació taronja, que ha decidit per unanimitat renovar la confiança en Cano després de la 'feina feta' en el mandat anterior. El portaveu del partit a la ciutat, Aldo Ciprian, n'ha destacat l'experiència acumulada. 'El seu compromís ens fa considerar que és la persona adequada per a aquesta responsabilitat', ha dit.

En declaracions a Cugat Mèdia, Ciprian també ha destacat que és un persona amb un gran coneixement del territori i amb 'molt bones aportacions, tant a l'EMD com a l'agrupació de Sant Cugat'. En un comunicat, la formació també ha afirmat que, amb el nou escenari polític a l'EMD, esperen que 'la tasca d'oposició sigui més fructífera i permeti desenvolupar algunes de les propostes pendents per a Valldoreix'.

Cano s'ha mostrat molt satisfeta dels resultats de Cs al territori i ha assegurat que continuaran fent 'oposició ferma' en un ple més repartit, després que Junts per Valldoreix Sant Cugat hagi perdut un vocal i hagi entrat el PSC, amb Susanna Casta, com a nova força. La vocal espera tenir 'més veu' i promet no decebre als votants del partit taronja.

Anna Cano es va estrenar com a vocal de la formació taronja a l'EMD al febrer de l'any passat en substitució de Susanna Casta. Així, Cano serà la representant de Cs a Valldoreix en vocalies. Per a la presidència de Valldoreix va concórrer el regidor en funcions, Sergio Blázquez, que repetirà com a regidor al nou ple de Sant Cugat.


Anna Cano

Estem molt contents de la resposta dels veïns, hem crescut en votacions. Com a Cs seguirem fent oposició ferma i amb més opció per tenir més veu. Ara que no tenen majoria hauran d'escolta més a l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.