L'enganxada de cartells dóna el tret de sortida de la campanya a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els partits polítics han obert la campanya electoral amb una crida a la participació en què s'ha subratllat el caràcter decisiu del 27S. La majoria de formacions ha protagonitzat la tradicional enganxada de cartells amb els candidats santcugatencs que concorren als comicis nacionals.

Junts pel Sí ha ofert l'enganxada de cartells més concorreguda de la nit amb representants de CDC, ERC, MES i Demòcrates de Catalunya. Amb el número 1, el santcugatenc Raül Romeva, a Barcelona, els candidats locals han fet pinya a la plaça de La Unió amb l'estrena del lema 'El vot de la teva vida'. La membre de l'executiva nacional de CDC i alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat convençuda de la victòria de la candidatura.

Mercè Conesa

Som tantes les forces polítiques que ens hem ajuntat per reivindicar que ja és hora que siguem un país normal. Volem reivindicar aquesta Catalunya lliure.


La plaça dels Quatre Cantons ha reunit de nou el PP que ha exhibit l''Units guanyem, plantem cara' del candidat Xavier García Albiol. El nou president local de la formació, Álvaro Benejam, ha demanat als ciutadans que se senten catalans i espanyols que posin fre a les aspiracions independentistes.

Álvaro Benejam

Catalunya és part d'Espanya. Som catalans i espanyols i aquesta és la clau de la campanya. Volem que els ciutadans mostrin el seu rebuig a la deriva independentista.


Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha celebrat un acte d'inici de campanya a la seva seu on ha fet una descoberta simbòlica del cartell amb el lema 'La força del seny'. El número 51 de la llista, Xavier Cortés, ha dit que la seva formació constitueix una aposta real per als ciutadans des del catalanisme polític 'sense trencadisses'.

Xavier Cortés

Espadaler és el nostre cap de colla, és l'abanderat del seny i és la veu dels ciutadans que no renunciem a res ni en el plànol nacional ni el social.


Catalunya Sí que es Pot ha escollit la plaça de Barcelona per fer la presentació del cartell, amb el lema 'La Catalunya de la gent'. El número 29 de la llista de la coalició d'esquerres, Dionisio Giménez, ha fet una crida a la participació i ha anunciat que plantaran cara al govern espanyol si torpedina la voluntat del poble català.

Dionisio Giménez

I si de Madrid arriben missatges tan severs, des de Catalunya hem d'administrar-los sense cap temor.


Ciutadans ha fet l'enganxada de cartells al Parc de Ramon Barnils, on el portaveu de la formació, Aldo Ciprián, s'ha mostrat convençut que Inés Arrimadas serà la primera dona presidenta de la Generalitat. Ciprián ha defensat la proximitat del seu programa electoral amb el lema 'Una nova Catalunya per a tothom'.

Aldo Ciprián

Volem fomentar el transport i millorar l'educació. Els ciutadans se sentiran identificats i veuran aquesta proximitat.


Els candidats locals socialistes han celebrat l'inici de campanya a Barcelona, tret de Francesc Aguilà que ho ha fet a la plaça d'en Coll amb el lema 'Per una Catalunya millor en una Espanya diferent'. El número 83 ha afirmat que, al marge de la independència, hi ha altres necessitats que han d'atendre els governants.

Francesc Aguilà

No s'ha estat pels problemes dels catalans, només per la independència. Volem parlar d'altres problemes que té la ciutadania com les retallades en sanitat, educació i serveis socials.


La CUP-CC també ha escollit la plaça dels Quatre Cantons per defensar el lema 'Governem-nos' amb el seu cartell. La candidata Maria Ferrer, número 56, ha parlat d'uns comicis decisius on lluitaran per l'alliberament social i nacional.

Maria Ferrer

Pensem que la lluita social i nacional són lluites indestriables. Hem de governar-nos a nosaltres mateixos.


Totes les formacions, tret del PP, tenen candidats santcugatencs, un total de 14, a les llistes que concorren a les eleccions del 27S.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.