Junqueras crida a guanyar l'Estat propi per les generacions precedents


  • Comparteix:

El número 5 de Junts pel Sí i president d'ERC, Oriol Junqueras, ha animat aquest diumenge el jovent a aconseguir la independència de Catalunya com a responsabilitat davant dels seus avis i per construir un Estat millor. En un acte a la plaça de Barcelona, el líder d'ERC ha estat acompanyat per la número 76, Isona Passola, el cantant dels Catarres, Èric Vergés, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, en un acte que ha aplegat unes 500 persones.

Sota el lema 'Votem junts', l'acte ha aplegat diferents generacions que han pujat sobre l'escenari per defensar la independència de Catalunya. En aquest context, Junqueras ha elogiat les generacions precedents, independentment del seu origen, que han treballat per 'donar-nos la oportunitat de guanyar' i ha encoratjat el jovent a assumir aquesta responsabilitat.

Oriol Junqueras

Tenim l'oportunitat de guanyar i amb la nostra victòria podem donar sentit a l'esforç d'aquells que ens han precedit per donar-nos l'oportunitat de guanyar.


De fet, Junqueras ha assegurat que és un oportunitat única de ser la primera generació que viu en un país independent amb totes les eines.

Oriol Junqueras

Tindreu l'oportunitat de ser la primera generació jove de viure en un país independent amb totes les oportunitats i totes les eines.


El líder d'ERC ha advertit que cal construir un país que 'ara està en perill'. En aquest sentit, Junqueras ha assegurat que per aconseguir-ho cal una negociació 'd'igual a igual', fet que obliga a un trencament polític. Una visió compartida per la cineasta Isona Passola, que ha assegurat que cal un 'sol minut d'independència' per poder negociar davant un Estat espanyol que no deixa prosperar.

L'acte de Junts pel Sí a la plaça de Barcelona ha aplegat una àmplia representació política del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.