El PSC proposa un augment de la partida en educació de la Generalitat


  • Comparteix:

Membres de la JSC del Vallès Occidenal han visitat l'Institut Leonardo da Vinci

Membres de la JSC del Vallès Occidenal han visitat l'Institut Leonardo da Vinci

El PSC proposa un augment en la partida d'educació de la Generalitat en una trobada davant l'Institut Leonardo da Vinci de Sant Cugat. El membre de la JSC i número 83 a la llista socialista per a les eleccions del 27S, el santcugatenc Francesc Aguilà, ha denunciat que durant l'última legislatura no s'ha invertit prou en educació, sobretot en la partida de beques, que 'és la que permet que tots els estudiants tinguin les mateixes oportunitats'.

El socialista també ha avisat que 'la falta de docents provoca una massificació a les aules que perjudica la qualitat de l'ensenyament'. Aguilà ha aprofitat per explicar que el PSC vol un futur per Catalunya 'on el govern no expulsi la joventut'.

Francesc Aguilà

El govern actual expulsa la joventut. Nosaltres creiem que Catalunya ha de ser un país sobretot per als joves, on aquests es puguin emancipar i tenir oportunitats de feina.


Aguilà ha estat acompanyat durant la trobada per altres membre de la JSC del Vallès Occidental, que continuarà organitzant trobades a altres institus del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.