Fernàndez desitja 'bon vent i banca nova' a les entitats financeres


  • Comparteix:

El diputat de la CUP David Fernàndez desitja 'bon vent i banca nova' a les entitats financeres que es replantegen la seva presència en una eventual Catalunya independent. El diputat ha contestat aquest divendres el comunicat de l'Associació Espanyola de Banca i de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis amb el qual han advertit dels riscos que comportaria la independència en el sector bancari català. Fernàndez ha participat en un acte de la CUP-Crida Constituent, que ha aplegat més de 400 persones al Celler Modernista.

L'independentista ha reiterat que el futur de Catalunya no el decideix ni l'Estat espanyol ni la 'troika'. És per això que ha presentat la candidatura de la CUP-Crida Constituent com la garantia de ruptura i la resposta a la crisi nacional, socioeconòmica i democràtica.

David Fernàndez

Mà estesa pel nostre poble i l'autodeterminació. Punys tancats contra les retallades. Llums i taquígrafs contra la corrupció i el capitalisme dels amiguets.


En aquest sentit, Fernàndez ha contestat el sector bancari, que aquest divendres ha advertit que reconsiderarà la seva implantació a Catalunya si opta per la independència.

David Fernàndez

Els direm que bon vent i banca nova. La banca ètica, la pública, la social ha dit que no marxa.


També ha assegurat que els seus arguments són contra un sistema polític i econòmic, no contra cap cultura. Per això, Fernàndez ha defensat els seu origen familiar fora de Catalunya, del qual ha dit que se sent orgullós. El diputat s'ha acompanyat de la número 8, Mireia Vehí, que ha destacat l'excepcionalitat d'aquests comicis per aconseguir la independència 'des de baix i a l'esquerra'. També han estat presents el membre del comitè central del Partit dels Comunistes de Catalunya, Manuel Delgado, i la portaveu municipal de la CUP-PC, Núria Gibert, que ha cridat a 'governar-nos'.

L'acte per presentar el programa electoral de la CUP-Crida Constituent ha acabat amb la música de Feliu Ventura i una botifarrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.