Ponsa (JxSí): 'La campanya de la por contra la independència és indigna i roïna'


  • Comparteix:

Moment de l'acte a la plaça del Rei

Moment de l'acte a la plaça del Rei

Junts pel Sí (JxSí) qualifica 'la campanya de la por' contra la independència d''indigna i roïna'. Ho ha dit la candidata santcugatenca Àngels Ponsa en un acte de campanya a la plaça del Rei acompanyada pels membres de Súmate José María Clavero, Sergi Martínez i Fernando Corominas. Els ponents han respost les preguntes de la trentena d'assistents sobre la permanència de Catalunya a la Unió Europea, les pensions en un futur estat independent i la lluita contra la corrupció.

La candidata de Junts pel Sí ha assenyalat que aquests tipus d'actes electoral es fan precisament per 'desmitificar les pors a les set plagues que ens estan a punt d'enviar'.

Ponsa també ha carregat contra les declaracions del governador del Banc d'Espanya, Luis Linde, en què advertia d'un possible 'corralito' en una hipotètica Catalunya independent.

Angels Ponsa

Penso que s'estan acostant al ridícul algunes d'elles, com la d'avui del 'corralito'. Fan el ridícul, no aconsegueixen espantar ningú.


Ponsa també ha remarcat la importància de compartir espai amb Súmate, ja que, segons ha assenyalat, 'tenen experiències vitals molt properes a la gent'. Els tres membres de l'associació que han intervingut han explicat la seva història i com han arribat a ser independentistes, malgrat tenir orígens fora de Catalunya. Fernando Corominas ha remarcat el pes de les persones que han arribat des de la resta de l'Estat espanyol en la potència de Catalunya com a país.

Fernando Corominas

El futur de Catalunya no té cap sentit sense les persones que hem vingut de fora. Si agafes tres generacions de qualsevol català, un 75% és gent de fora.


Una vegada acabat l'acte, els ponents s'han quedat uns minuts a respondre preguntes d'assistents en privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.