Arrenca sense incidències la jornada electoral a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els col·legis electorals han obert les seves portes a les nou del matí

Els col·legis electorals han obert les seves portes a les nou del matí

Els 29 col·legis electorals de Sant Cugat, amb 86 meses, han obert puntualment a les nou del matí sense incidències destacables. 59.002 santcugatencs estan cridats avui a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya. Són gairebé 3.000 més que als comicis nacionals del 2012.

Enguany, hi ha tres col·legis electorals més que en les municipals per repartir millor els electors. Els nous centres són les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i la biblioteca Miquel Batllori.

Tots els col·legis han obert sense incidències destacables i només s'ha registrat alguna pintada que ha estat retirada i dues meses que la informació no coincideix amb la de la Generalitat però que estan funcionant, com ha explicat a Cugat.cat la regidora de Comunicació, Joana Barbany.

Joana Barbany

Hi ha hagut poques incidències com alguna pintada que ha estat retirada i dues meses que la informació no coincideix amb la de la Generalitat, però estan funcionant.


Davant la mesa electoral, els electors es poden identificar mitjançant el DNI, el passaport o el permís de conduir. No importa que aquests documents estiguin caducats, però han de ser els originals; en cap cas s'acceptarà una fotocòpia. Els col·legis estaran oberts fins a les vuit del vespre. Si en aquell moment queda algun elector dintre del local o en l'accés al local, se li permetrà votar. Els ciutadans poden consultar el cens i el seu col·legi al web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.