Una delegació internacional corrobora el bon funcionament del 27S a Sant Cugat


  • Comparteix:

La delegació internacional

La delegació internacional

Sant Cugat ha rebut aquest diumenge una delegació parlamentària internacional que visita Catalunya amb motiu de les eleccions al Parlament. Aquest grup, convidat pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), ha presenciat en directe el desenvolupament de la jornada electoral i ha parlat amb diferents protagonistes per explicar-ho als seus països d'origen.

La parlamentària europea sueca Bodil Valero, del grup dels Verds, ha confirmat la normalitat de la jornada i ha explicat que cal que tothom, inclosa la comunitat internacional, respecti i reconegui la voluntat dels electors.

Bodil Valero

Nosaltres, que venim de fora, hem d'informar del que passa aquí. Volem que no es dificulti als catalans per ser independents o per estar a la Unió Europea, si aquesta és la seva voluntat.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut els parlamentaris a la una del migdia i han visitat plegats el col·legi electoral situat a la Casa de Cultura. La delegació ha vingut acompanyada pel secretari general del Diplocat, el santcugatenc Albert Royo, que ha explicat que aquesta trobada 'demostra que aquestes eleccions són extraordinàries.

Albert Royo

Aquesta delegació demostra que aquestes eleccions són extraordinàries. A àmbit internacional se sap que poden marcar un abans i un després.


Les persones que formen part de la delegació són:

- Bernhard von Grünberg (Membre del Parlament regional de Renània del Nord-Westfàlia - Alemanya / SPD-S&D)

- Colm Keaveney (Membre del Parlament d'Irlanda / Fianna Fáil - ALDE)

- Bodil Valero (Membre del Parlament Europeu (Suècia / Miljöpartiet de gröna - GreensEFA)

- Gerald Zelina (Membre del Consell Federal d’Àustria)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.