Aquests són els 10 candidats de Sant Cugat per a les eleccions del 28-A


Temes relacionats

Consulta si has estat designat membre de mesa per a les eleccions del 28-A ( 2/abr/19)

Últimes setmanes per sol·licitar el vot per correu a les eleccions del 28-A ( 2/abr/19)


  • Comparteix:

Les eleccions generals comportaran una nova composició de la cambra baixa / Foto: Congreso de los Diputados

Les eleccions generals comportaran una nova composició de la cambra baixa / Foto: Congreso de los Diputados

Presència local a les llistes de les formacions polítiques de cara a les eleccions generals del proper 28 d'abril. En total hi figuren 10 santcugatencs, vuit opten a ser diputats al Congrés i dos figuren com a candidats al Senat. ERC i el PP, amb dos candidats cadascun, són les dues formacions que més santcugatencs hi aporten. Junts per Catalunya, Cs, el PSC i PACMA aporten un únic candidat local. També és el cas de VOX i Família i Vida que tenen el representant santcugatenc com a cap de llista per Barcelona. En Comú Podem i Front Republicà no tindran presència local en les generals. De la desena de candidats, vuit són homes.

Santcugatencs a les eleccions espanyoles

Raül Romeva (ERC-Sobiranistes)

Raül Romeva (ERC-Sobiranistes)

Candidat al Senat. L'exconseller d'Exteriors de la Generalitat es troba en presó preventiva després de ser un dels acusats del judici de l'1-O.


Pilar Gibert (ERC-Sobiranistes)

Pilar Gibert (ERC-Sobiranistes)

Suplent número 9 per Barcelona a les llistes de la coalició al Congrés.


David Miralles (JxCAT-Junts)

David Miralles (JxCAT-Junts)

Número 25 per Barcelona a les llistes de la plataforma al Congrés. Miralles és membre del comitè executiu del PDeCAT a la ciutat des de 2016 i actualment forma part del comitè de campanya de Junts per Sant Cugat.


Álvaro Benejam

Álvaro Benejam (PP)

Candidat al Senat. Benejam és president i portaveu municipal dels populars a la ciutat i també membre de l'executiva nacional del partit a Catalunya.


Alfredo Bergua (PP)

Alfredo Bergua (PP)

Número 9 a les llistes del Partit Popular al Congrés per Barcelona. Bergua és membre de l'executiva de la formació a la ciutat.


José María Espejo-Saavedra Conesa (Cs)

José María Espejo-Saavedra (Cs)

Número 3 per Barcelona a les llistes de la formació taronja al Congrés. Actualment, Espejo-Saavedra és diputat de Cs al Parlament i vicepresident segon de la cambra.


Josep Lluís Salazar (PSC)

Josep Lluís Salazar (PSC)

Suplent número 5 per Barcelona a les llistes del PSC al Congrés. Salazar és membre de l'executiva de la Federació del PSC Vallès Oest.


Concepción Dempere (PACMA)

Concepción Dempere (PACMA)

Número 23 per Barcelona a les llistes de la formació al Congrés. Dempere ja havia estat candidata del PACMA al Senat a les eleccions generals del 2011.


Ignacio Garriga (VOX)

Ignacio Garriga (VOX)

Número 1 per Barcelona a les llistes del partit al Congrés. Garriga és membre del comitè executiu nacional del partit. També va ser l'alcaldable de la formació a les eleccions municipals del 2015.


Josep María Clotet (Família i Vida)

Josep María Clotet (Família i Vida)

Número 1 per Barcelona a les llistes del partit al Congrés. Clotet ha estat l'alcaldable de la formació a la ciutat en diverses eleccions municipals.


Una altra cara coneguda a les llistes per a les eleccions generals és la de l'exregidor Jordi Farrés, que serà el número 26 a la candidatura per Barcelona de Junts per Catalunya. Actualment Farrés no resideix a Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.