Borràs demana el vot de Sant Cugat per defensar els 'drets en risc dels catalans' a Madrid

Sosté que Junts per Catalunya és 'la millor opció' perquè representa la 'unitat'


  • Comparteix:

La número dos de la llista per Barcelona de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha demanat als santcugatencs que aquest diumenge apostin a les urnes per la seva formació per 'anar a Madrid a defensar els drets en risc dels catalans'. En una visita a la ciutat aquest dilluns, Borràs ha dit 'sentir-se legitimada' per demanar el vot dels santcugatencs pels seus vincles amb el municipi, i ha recordat que la seva mare va néixer a la ciutat. L'exconsellera de Cultura ha assistit a un recital de caramelles de la Coral La Lira acompanyada per l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, i ha defensat que JxCat és 'la millor opció' ja que 'representa la unitat'.

De la seva banda, Fortuny també ha animat els santcugatencs a decantar-se per JxCat a les eleccions espanyoles, i ha recordat que Borràs 'és la número dos perquè el candidat Jordi Sànchez és a la presó'. L'alcaldable de Junts per Sant Cugat també ha agraït a l'exconsellera que hagi decidit fer costat a una tradició cultural de la ciutat com les caramelles.

A banda de Fortuny, Laura Borràs també ha estat acompanyada pels consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró, així com pel candidat santcugatenc al Congrés, David Miralles, número 25 a la llista de Barcelona. També s'han pogut veure altres membres de Junts per Sant Cugat com Sílvia Solanellas i Josep Maria Vallès.






Laura Borràs

Hem d'anar allà on els drets dels catalans estiguin en risc. Això està passant a Madrid. Hem d'anar-hi a fer sentir la nostra veu. És per això que hi hem de ser.

Carmela Fortuny

Molt contenta com a alcaldable de tenir a Laura Borràs. Ella ara mateix és la veu de Junts per Catalunya per Barcelona després que el seu candidat, Jordi Sànchez, estigui empresonat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.