Els polítics demanen una alta participació


  • Comparteix:

Imatge de les llistes de les candidatures / Foto: Cugat.cat

Imatge de les llistes de les candidatures / Foto: Cugat.cat

Representants dels partits polítics que concorren a aquestes eleccions espanyoles han exercit ja el seu vot. Tots ells coincideixen a destacar la importància d'aquests comicis i per això han fet una crida a la participació.

ERC. L'alcaldable per ERC, Mireia Ingla, ha exercit el seu dret a vot quan tocaven les dotze del migdia i ha assegurat que 'no hi ha res més democràtic' que votar.

Junts per Catalunya. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha votat a l'escola del Turó de Can Mates i ha fet una crida a la participació.

En Comú Podem. El cap de llista de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez, ha exercit el seu dret a vot en un dels quatre col·legis nous de la ciutat. Gutiérrez ha declarat que 'avui ens ho juguem tot'.

PP. El candidat al Senat Àlvaro Benejam i el número nou del PP per Barcelona a les llistes del Congrés Alfredo Bergua han votat seguits quan passaven dos quarts de deu del matí. Benejam espera 'una alta participació' durant la jornada electoral.

Cs. Després de votar, el vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra, ha assegurat que per Cs 'Sant Cugat és una localitat important'. L'han acompanyat la regidora de Cs Munia Fernández-Jordán i del cap de llista i portaveu del grup municipal, Aldro Ciprian.

PSC. El portaveu del grup municipal, Pere Soler, ha votat al Centre d'Art Maristany a les dotze del migdia.

Els consellers santcugatencs
El conseller Jordi Puigneró ha sigut el més matiner en exercir el seu dret a vot. Espera que 'la gent vagi a votar i pensi qui té i qui no té presos polítics'.

El conseller Damià Calvet ha votat a l'escola Turó de Can Mates en un dia que considera 'un cicle electoral important' i ha afegit que 'els catalans volem votar en pau per construir un país millor'.




























Mireia Ingla

Omplim les urnes de dignitat i llibertat. Fem-ho per Oriol Junqueras i pel nostre veí i amic, Raül Romeva.

Carmela Fortuny

Esperem molta participació i que els santcugatencs i les santcugatenques puguin votar des del civisme. Catalunya s'hi juga molt.

Ramon Gutiérrez

Avui ens ho juguem tot. Ens juguem el nostre futur, la vida, inclús la nostra feina o com estimem. És massa arriscat quedar-se a casa.

Álvaro Benejam

L'alta participació afavoreix la democràcia i volem que la nostra opció sigui la més votada. Espero que els votans escullin el millor per a Espanya.

Alfredo Bergua

Com més participació hi hagi més consolidats estaran els resultats. Avui, Espaya, s'hi juga molt. El votant actuarà en conseqüència i veurem a Pablo Casado com a president.

José María Espejo-Sa

Estem convencuts que aquest diumenge, Ciutadans, donarà 'la campanada'. Demostrarem que el nostre partit a Catalunya és la força dels constitucionalistes.

Pere Soler

És un moment crucial per l'Estat i per a Catalunya. Esperem una gran participació i que la gent voti: si vol anar endavant, si vol bloqueig o vol anar enrere.

Jordi Puigneró

Aquest país, i en concret a l'independentisme, no s'espanten amb les urnes. Espero que l'independentisme obtingui una majoria important a Catalunya com ho ha fet els darrers anys.

Damià Calvet

Hem de fer una crida a la participació. Expressar-se en pau és molt important. Als catalans ens agrada votar i a mi m'agrada pensar en aquells que no ho van poder fer, així com els votants del futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.