La CUP perd un regidor i 1.500 vots

El partit liderat per Marco Simarro es queda amb dos representants al ple i les esqueres ja no sumen majoria


  • Comparteix:

Cal Temerari, seu de la CUP a Sant Cugat per seguir les eleccions / Foto: Cugat Mèdia

Cal Temerari, seu de la CUP a Sant Cugat per seguir les eleccions / Foto: Cugat Mèdia

La CUP perd un regidor respecte als últims comicis i es queda amb només dos representant al ple de l'Ajuntament. En total, han rebut 3.374 vots, que es tracta dels pitjors resultats de la candidatura des de la seva primera entrada a l'ajuntament el 2011, quan van aconseguir-ne 2.346. El cap de la llista, Marco Simarro, ha lamentat el mal resultat, però se sent orgullós del vot consolidat que mantenen a Sant Cugat. Amb aquests resultats, Oriol Sànchez serà el regidor que acompanyarà Simarro al ple.

El 2019 la CUP va aconseguir tres regidors, amb 4.871 vots, que van ajudar a formar el govern de Sant Cugat amb un pacte amb Esquerra i el PSC.

El cap de llista de la CUP ha valorat que "l'abstenció ha sigut un greuge important per l'esquerra, no només a Sant Cugat, sinó arreu del país". Simarro ha avançat que valorarà tots els escenaris que es puguin obrir amb els resultats obtinguts.


Marco Simarro

L'abstenció ha sigut un greuge important per l'esquerra, no només a Sant Cugat, sinó arreu del país. Evidentment ens ha afectat, no som aliens a aquesta situació. Nosaltres valorarem els escenaris que es puguin obrir amb els resultats que tenim ara. Creiem que tenim bon vot consolidat i que proposa una alternativa anticapitalista a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.