Les entitats esportives i comercials remarquen l'entrega i dedicació de Tubau


  • Comparteix:

El món del comerç i l'esport local han lamentat produndament la desaparició del tinent d'alcalde Jaume Tubau, sobretot en la seva tasca com a regidor de Comerç i Instal.lacions Esportives. La Federació de Comerciants, l'extinta Sant Cugat Comerç i el Sant Cugat Esport han remarcat l'entrega i dedicació de Tubau a les persones, les entitats i a la ciutat.

Propietari de les carnisseries Tubau i molt lligat al teixit comercial de la ciutat, la pèrdua del tinent d'alcalde també ha suposat un trasbals per a la Federació d'Associacions de Comerciants. El seu president, Josep Lluís Galvany, ha valorat el caràcter emprenedor de Tubau en totes les responsabilitats municipals i socials que va assumir.

Josep Lluís Galvany

Era una persona entregada en tot, tant de regidor de Comerç, com quan va ser president de Sant Cugat Comerç


Jaume Tubau també va ser president de l'antiga Sant Cugat Comerç. Maria Eulàlia Egea va agafar-li el relleu quan Tubau va entrar en el món de la política, l'any 1999. Egea ha subratllat que el regidor sempre va apostar dur per potenciar el comerç i les botigues del seu municipi.

Maria Eulàlia Egea

Era molt emprenedor, i creia molt en el comerç del seu poble


Jaume Tubau va ser un amant de l'esport. Vinculat al Sant Cugat Esport des de ben jove com a jugador, va defensar la samarreta vermell-i-negra diverses temporades com a central del primer equip portant el bracelet de capità. L'any 1989 va viure de primera mà el segon ascens del club a tercera divisió.

L'actual president del Sant Cugat Esport, Àlex Barberà, que va viure els seus inicis en el món del futbol, ha destacat que Jaume Tubau sempre va destacar per ser un home de club.

Àlex Barberà

Era un home de club, una peça fonamental per tirar el club endavant.


Durant tota la seva vida, Jaume Tubau va tenir una presència molt activa als principals esdeveniments de la ciutat, com la diada de Sant Medir, la Botiga al Carrer de la Festa Major i les competicions esportives de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.