La classe política santcugatenca expressa el seu condol per la mort de Tubau i recorda el seu tarannà vitalista


  • Comparteix:

La classe política santcugatenca s'ha sumat al dol per la mort, aquest diumenge, de Jaume Tubau. Els seus companys del consistori, tant des de les files del govern com de l'oposició, han recordat el tarannà vitalista, generós i amigable de Tubau, i han destacat l'optimisme i la força amb què va lluitar contra la seva malaltia. L'alcalde ha subratllat la 'grandesa humana' de Jaume Tubau i el seu 'bon cor'.

Lluís Recoder, com la resta dels membres del consistori santcugatenc, ha expressat el seu dolor per la mort de Tubau i ha remarcat les seves qualitats humanes i la seva gran aportació personal a l'Ajuntament de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Tinc molt present al Jaume que he estimat. Tenia un cor que no li cabia al cos i molta grandesa humana. Una persona generosa i senzilla, que s'ha entregat als altres amb passió. Això és el que va aportar a l'Ajuntament de la ciutat.


La classe política en ple s'ha sumat al dol per la mort de Tubau i ha expressat el seu condol a la família i als amics del polític. Aquestes són algunes de les paraules que els portaveus municipals de totes les formacions del consistori han volgut dedicar al record de Jaume Tubau.

Portaveus municipals

Els portaveus municipals de CiU, PSC, ERC, ICV-EA i PP recorden el tarannà vitalista i entregat de Jaume Tubau.


L'emissora municipal, Ràdio Sant Cugat, se suma al dolor per la mort de Jaume Tubau i expressa el seu més sentit condol a la família i els amics del polític santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.